Θηριωδίες στις Βραζιλιάνικες φυλακές.

11111111

                        

 

Το υπουργείο Δικαιοσύνης της Βραζιλίας έδωσε στην δημοσιότητα χθες το πρωί ένα βίντεο που δείχνει βασανισμούς κρατουμένων που διαπράχθηκε σε μία από τις φυλακές της επαρχίας Minas Gerais.

Οι κρατούμενοι ξεγυμνώνονται, εξευτελίζονται και βασανίζονται από τους ανθρωποφύλακες κατά την διάρκεια «έρευνας» πριν από ένα χρόνο για την ύπαρξη κινητών τηλεφώνων στην φυλακή Conceição das Alagoas .

Τα ανθρωπόμορφα κτήνη δεν διστάζουν να κάνουν χρήση δακρυογόνων μέσα στην κλειστή αίθουσα κάτω από την ανοχή αν όχι την επικρότηση του διευθηντή της φυλακής που είναι παρόν και παρακολουθεί το κατόρθωμα.

Ένα χρόνο μετα ο διευθυντής και έξι από τα τέρατα απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους χωρίς όμως να υπάρχει κάποια ποινή πέρα από αυτή έως τώρα.

Ο σάλος που έχει προκληθεί από την δημοσίευση του βίντεο ανάγκασε το υπουργείο δικαιοσύνης να δηλώσει ότι μελετά σοβαρά το κλείσιμο των συγκεκριμένων φυλακών. Ίσως για να μεταφέρουν τα βασανιστήρια σε άλλες φυλακές σε άλλες επαρχίες κατά το πρότυπο του Ομπάμα με το Γκουαντάναμο, θα συμπληρώναμε εμείς.

Το βίντεο

http://g1.globo.com/Noticias/Brasil/0,,MUL1175757-5598,00-IMAGENS+MOSTRAM+PRESOS+SENDO+TORTURADOS+EM+MG.html

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License