Επεισόδια στο Πολυτεχνείο
Κατά τη διάρκεια καταμέτρησης των ψήφων.

Λίγο πριν από τα μεσάνυκτα, κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο Πολυτεχνείο όπου οι φοιτητές καταμετρούσαν τα ψηφοδέλτια και οι οποίοι μόλις αντιλήφθηκαν τις προθέσεις τους οχυρώθηκαν μέσα στις αίθουσες. Οι κουκουλοφόροι κατάφεραν όμως να εισβάλουν σε τουλάχιστον μία αίθουσα και να καταστρέψουν μια κάλπη. Οι φοιτητές δηλώνουν ότι οι εκλογές στο τμήμα αυτό θα επαναληφθούν.

Η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων πάντως σε όλες τις σχολές ιδιαίτερα στα μεγάλα αστικά κέντρα αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι το πρωί ενώ τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι υπάρχει και φέτος αποχή αλλά παρόλα αυτά η ΔΑΠ ΝΔΦΚ συγκρατεί τα ποσοστά της και παραμένει η πρώτη δύναμη, δεύτερη έρχεται η ΠΑΣΠ με οριακή άνοδο ενώ οι αριστερές παρατάξεις φαίνεται ότι και αυτές κατάφεραν να συγκρατήσουν τις δυνάμεις τους.

Και εφέτος οι παρατάξεις δίνουν κορυφαία αποτελέσματα από τις σχολές, που στο μεγαλύτερο ποσοστό δεν συμφωνούν μεταξύ τους.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License