Φωτογραφίες από την πορεία σωματείων & ανοιχτών συνελεύσεων (Πλατεία Βικτωρίας)

Φωτογραφίες από την πορεία σωματείων & ανοιχτών συνελεύσεων (Πλατεία Βικτωρίας)

post image

Η πορεία ξεκίνησε περίπου στη 1 το μεσημέρι από την κάτω πλευρά της πλατείας Βικτωρίας, ενώ λίγο αργότερα ενώθηκε με τα μπλοκ των αναρχικών συλλογικοτήτων και ομάδων από το Μουσείο και με ένα δρομολόγιο που δεν έχει ξαναγίνει κινήθηκε δυναμικά μέσα από το Μεταξουργείο προς την Πειραιώς, στην πλατεία Κουμουνδούρου και από εκεί στο Υπουργείο Εργασίας, πλ. Ομονοίας, Αθηνάς και έληξε στο Δημαρχείο. Καθώς η πορεία αριθμούσε κάποιες χιλιάδες σε κόσμο τα ΜΑΤ δεν πλησίασαν σε όλη τη διαδρομή ενώ εμφανείς διμοιρίες πέρα απ΄ τους παράλληλους δρόμους υπήρχαν μόνο στο υπ. Εργασίας. Στην Πειραιώς και στην Αθηνάς σπάστηκαν Τράπεζες και κάμερες. Η πορεία έληξε στις 2 και υπήρξε ενημέρωση ότι εκείνη τη στιγμή στο Σύνταγμα έπεσε δακρυγόνο ή κρότου λάμψης.

Εικόνες:

από Tar 01/05/2009 5:29 μμ.


post image

Εικόνες:

από Tar 01/05/2009 5:36 μμ.


post image

Εικόνες:

...

από Tar 01/05/2009 5:39 μμ.


post image

Εικόνες:

από .... 01/05/2009 9:38 μμ.


post image

στη Στουρναρη, μετα το τελος της πορειας

Εικόνες:

από ... 01/05/2009 9:39 μμ.


post image
...

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License