Συνέλευση - συζήτηση για την υπόθεση των δυο αγωνιστών που διώκονται με τον 187Α για επιθέσεις σε γραφεία της ΧΑ

από Αντιφασιστική Πρωτοβουλία συντρόφων-συντροφισσών

Συνέχιση της διαδικασίας Σάββατο 25/01 – 19:00 Κτίριο Γκίνη, με θέματα:

  • Απολογισμός των κινήσεων αλληλεγγύης
  • Ενημέρωση για την οικονομική καμπάνια
  • Άνοιγμα συζήτησης για την προοπτική αντιφασιστικής καμπάνιας εν όψη της δίκης – ξεπλύματος – της Χρυσής Αυγής.

Η Αντιφασιστική Πρωτοβουλία συντρόφων-συντροφισσών χαιρετίζει τις κινηματικές δυνάμεις, τις πολιτικές συλλογικότητες και οργανώσεις, τις καταλήψεις, τα αυτοδιαχειριζόμενα στέκια και τους κοινωνικούς χώρους, τις εκατοντάδες των συντρόφων και συντροφισσών, τις χιλιάδες των αλληλέγγυων που με την άμεση και μαζική ενίσχυση και την πλατιά έκφραση της συμπαράστασης τους στην Αθήνα και σε δεκάδες άλλες πόλεις της Ελλάδας και της Ευρώπης, κατέστησαν δυνατή -μέσω της διοργάνωσης πλήθους εκδηλώσεων και κινήσεων οικονομικής ενίσχυσης- τη συγκέντρωση και την καταβολή της υπέρογκης εγγυοδοσίας των 30.000 ευρώ, ώστε να μην προφυλακιστούν οι δύο σύντροφοι μας.

Μέσα στο μήνα που μεσολάβησε από την έναρξη της συγκεκριμένης δίωξης, η Αλληλεγγύη έδειξε -για ακόμα μια φορά- χειροπιαστά τη συλλογική δύναμη της και απέναντι στις αστυνομικές επιχειρήσεις, τις δικαστικές μεθοδεύσεις και την καθεστωτική προπαγάνδα απέδειξε έμπρακτα ότι ήταν, είναι και θα είναι το όπλο μας.

Τίποτα δεν τελείωσε. Όλα συνεχίζονται. Οι περιοριστικοί όροι (της υποχρέωσης εμφάνισης τέσσερις φορές το μήνα στο α.τ της περιοχής τους και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα) για τους δυο συντρόφους παραμένουν, οι διωκτικοί μηχανισμοί εξακολουθούν να κρατούν μπλοκαρισμένους τους προσωπικούς τραπεζικούς λογαριασμούς μισθοδοσίας τους ενώ η μάχη που θα δοθεί μέσα και έξω από τα δικαστήρια, στο πλευρό των συντρόφων μας και απέναντι στην δικαστική-αστυνομική εξουσία και τους ναζιστές της ΧΑ, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του συνολικού αγώνα ενάντια στο κράτος, το κεφάλαιο και το φασισμό, του αγώνα που δεν είναι “νόμιμος” ή “παράνομος”, “αθώος” ή “ένοχος”, αλλά δίκαιος και αναγκαίος.

Η ΤΑΞΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License