Αλληλεγγύη με τη συντρόφισσα Μ.Σ. - Συγκέντρωση Ευελπίδων -9πμ

από σύντροφοι/ισσες

Στις 23/1 δικάζεται η συντρόφισσα Μ.Σ. για τις κατηγορίες της οπλοκατοχής που της φορτώθηκαν εκδικητικά στα πλαίσια της κατασταλτικής επιχείρησης για την εξάρθρωση της οργάνωσης Επαναστατική Αυτοάμυνα.

"Από τις 8 Νοέμβρη έχει ξεκινήσει μια 'αντι'τρομοκρατική επιχείρηση από το κράτος εναντίον αναρχικών...Στα πλαίσια αυτού του νέου κυνηγητού απάγονται σύντροφοι και συντρόφισσες, και γίνονται έφοδοι σε σπίτια αγωνιστών/αγωνιστριών και όχι μόνο...Υπερασπιζόμαστε τον αγώνα ενάντια σε κράτος και κεφάλαιο, τις κοινότητές μας, τις συντροφικές σχέσεις που δομούνται πάνω στα πολιτικά χαρακτηριστικά της αλληλεγγύης, την ισότητα και τον αγώνα για ελέυθερία ως την επανάσταση!"

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΥΗΣ

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ - Κτίριο 7, αιθ. 2

Πέμπτη 23 Γενάρη 2020 - 9πμ

Την ίδια μέρα δικάζονται οι συλληφθέντες από την εκκένωση της ανακατάληψης της Ματρώζου στο Κουκάκι, που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάβατο. Στηρίζουμε τη συγκέντρωση αλληλεγγύης στους συλληφθέντες. Αλληλεγγύη με τις καταλήψεις. Το δίκιο το έχουν οι καταληψίες και όχι οι μπατσοι κ' οι ιδιοκτήτες!

Συνέλευση εναντια στην κρατική τρομοκρατία σε αλληλεγγύη με τους αγωνιστές που κατηγορούνται για την υπόθεση της Επαναστατικής Αυτοάμυνας

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License