Πέμπτη 23/1 η εισαγγελική πρόταση στην υπόθεση που τα ΜΜΕ χαρακτήρισαν ως “ληστές του Διστόμου”

από Συνέλευση Αλληλεγγύης στους φυλακισμένους, φυγόδικους και διωκόμενους αγωνιστές

Πέμπτη 23/1 η εισαγγελική πρόταση στην υπόθεση που τα ΜΜΕ χαρακτήρισαν ως “ληστές του Διστόμου”

Την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου στην δικαστική αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού στις 9.30 πμ θα καταθέσει την πρόταση του ο εισαγγελέας της έδρας μετά από 1.5 χρόνο ακροαματική διαδικασία για την υπόθεση που “αντι”τρομοκρατική και ΜΜΕ χαρακτήρισαν ως “ληστές του Διστόμου”. Μια υπόθεση που αφορά μια σειρά ανεξιχνίαστων ληστειών από το 2006 και που το κράτος προσπαθεί να εντάξει κάτω από την δράση του Επαναστατικού Αγώνα.

Σε αυτή την δίκη κατηγορούμενοι/ες είναι οι αναρχικοί: Ν.Μαζιώτης μέλος του Επαναστατικού Αγώνα, Κ.Σακκάς, Μ.Σεϊσίδης, Γρ.Τσιρώνης, Π.Ασπιώτης καθώς επίσης οι κοινωνικοί κρατούμενοι: Σ.Χριστοδούλου, Γ.Πετρακάκος η συντρόφισσα του Μ. Θεοφίλου καθώς και δύο οικογενειακοί φίλοι τους.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ “ΛΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ”

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ

Συνέλευση Αλληλεγγύης στους φυλακισμένους, φυγόδικους και διωκόμενους αγωνιστές

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License