Κουβέντα διοργάνωσης Αντιφασιστικής-Αντιϊμπεριαλιστικής-Αντιπολεμικής πορείας ενάντια στην κρατική και παρακρατική τρομοκρατία

από Αντιφασιστικό-Αντιεξουσιαστικό στέκι Δίστομο

Κοινό κείμενο καλέσματος στη συγκέντρωση και στην επόμενη ανοιχτή κουβέντα για διοργάνωση Αντιφασιστικής-Αντιϊμπεριαλιστικής-Αντιπολεμικής διαδήλωσης ενάντια στην κρατική και παρακρατική τρομοκρατία απέναντι στην φασιστική-παρακρατική φιέστα όπου αυτή βρίσκεται.

1) Οι φασιστικές-παρακρατικές οργανώσεις έρχονται να πλαισιώσουν τη νόμιμη βία της κρατικής τρομοκρατίας ως βραχίονας ” παράνομης επιβολής και βίας” απέναντι στο μαζικό κίνημα,τις οργανώσεις του, τα σωματεία,τους απόκληρους-πρόσφυγες,μετανάστες-, και τους αγωνιζόμενους λειτουργώντας σαν πιστά μαντρόσκυλα του κεφαλαίου.

2) Απέναντι στην προσπάθεια της σοσιαλδημοκρατικής πρώην κυβέρνησης να εισχωρήσει εντός των γραμμών του κινήματος με όχημα την παρέμβασή της στο αντιφασιστικό κίνημα με όποια μορφή και αν αυτή φέρει.

3) Ενάντια στους σχεδιασμούς Ν.Α.Τ.Ο-Ε.Ε./ Κάτω η πολιτική του Πολέμου / Οι λαοί να μην γίνουν κρέας για τα κανόνια τους.

4) ΚΑΤΩ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ / Ενάντια στην συνολική επίθεση που δέχεται το μαζικό κίνημα σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς του, από την ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης μέχρι την τυπική και ουσιαστική κατάργηση του ασύλου, από τις απειλές για απαγόρευση των διαδηλώσεων ως την αναβάθμιση του νομοθετικού και κατασταλτικού οπλοστασίου του κράτους – καταστολή αυτοοργανωμένων δομών,καταλήψεων και δομών του κινήματος – ποινικοποίηση του μαχητικού αντιφασισμού.

5) Καλούμε κάθε αντιφασίστα/στρια, κάθε πολιτική οργάνωση, αντιφασιστικά σχήματα, αναρχικές ομάδες, κομμουνιστικές συλλογικότητες, εργατικά σχήματα, φοιτητικά σχήματα, καταλήψεις να πλαισιώσουν το κάλεσμά μας.

** Τα παραπάνω αποτελούν τις βασικές πολιτικές σταθερές που έχουν βγει μέχρι στιγμής από την κουβέντα **

Καλέσματα:

Σάββατο 18/1/20 στις 17:30 στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα:

Αντιφασιστική-Αντιιμπεριαλιστική-Αντιπολεμική συγκέντρωση ενάντια στην κρατική και παρακρατική τρομοκρατία

Κυριακή 19/1/20 στις 19:00, κτήριο Γκίνη-Πολυτεχνείο:

συνέχεια της ανοιχτής κουβέντας για τη διοργάνωση Αντιφασιστικής-Αντιϊμπεριαλιστικής-Αντιπολεμικής διαδήλωσης ενάντια στην κρατική και παρακρατική τρομοκρατία απέναντι στην φασιστική-παρακρατική φιέστα όπου αυτή βρίσκεται.

Αντιφασιστικό-Αντιεξουσιαστικό στέκι Δίστομο

Ελευθεριακή συλλογικότητα Fiore Nero

Αναρχική συλλογικότητα Νέας Φιλαδέλφειας (Α.ΣΥ.Ν.Φ.)

Αντιπολεμική – Διεθνιστική κίνηση

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License